fbpx

U TOKU JE PROLEĆNI UPIS NA ONLINE KURS IZRADE NAKITA
(od 5. do 15. aprila)

*sledeći upis je u junu*

*Od decembra 2020. do danas, više od 100 žena upisalo je kurseve Online umetničke škole.

ZAŠTO BAŠ ONLINE
KURS IZRADE NAKITA?

Danas je više nego ikada ranije lekovito imati hobi koji će vas usrećiti, koji možete raditi od kuće i pritom stvarati za sebe i druge atraktivne i unikatne komade nakita.

Nekako se čini i da je u današnje vreme otežano baviti se svojim interesovanjima i učiti nove stvari, a možda u blizini uopšte i nemate gde i od koga da naučite tehnike izrade nakita.

Zato sam za vas pojednostavila proces, sve smestila na jedno mesto (SNIMLJENE ONLINE RADIONICE), sa željom da sve vreme trajanja programa budem dostupna za vas, da biste bolje savladali tehnike izrade nakite i potpuno uživali tokom učenja i stvaranja.

Dobićete u rukama ZANAT od kog ćete moći, ukoliko želite, dodatno da zarađujete.

Ukoliko ste istraživali po internetu već vam je poznato da je potrebno dosta vremena da biste samostalno savladali tehnike i da je teško “pohvatati” sve detalje. U tutorijalima na jutjubu često se preskoče važni koraci i zato vam uglavnom ne ispadne onako kako treba. Oni su besplatni i njihova osnovna namena je promocija nekoga ili nečega, a ne da vas nauče celokupnom procesu.

Osim toga, uglavnom su na engleskom, ruskom ili na nekom drugom stranom jeziku, a znamo da je mnogo lakše kada tehnike, znanja, veštine i cake učite na jeziku koji u potpunosti razumete.


Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali, jer želite da NA JEDNOM MESTU pronađete sve, da imate strukturu i koga da pitate ako vam nešto nije jasno.

Od početka ćemo učiti na primerima i to tako što ćemo krenuti od osnovnih i jednostavnih poteza, a kako učenje odmiče pristupaćemo sve komplikovanijim operacijama. U lekcije ćemo uvoditi nove komponente, materijale i tehnike, tako da ćete na kraju moći čitav niz naučenih tehnika da povežete u jednu celinu.

Koristićemo i kombinovati najlonsku strunu, metalne elemente, perle, staklo, keramiku, trake, kožu, tekstil, lance, trakice i drugi zanimljiv materijal.

Sve vreme ću vas motivisati da razvijate svoj individualni pristup, da slobodno improvizujete i kombinujete.

Tokom trajanja online kursa nakita, MOŽETE DA ME PITATE ako vam nešto nije jasno, a moći ćete i da mi šaljete slike svojih radova. U zatvorenoj facebook grupi zajedno ćemo komentarisati i razmenjivati iskustva.

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na kursu izrade nakita ⬇️

Kako online kurs funkcioniše?

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljne online lekcije/radionice koje ne
pratite uživo, već kada želite.

Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN I POTPUNO DOMINANTAN U ODNOSU NA UČENJE UŽIVO!

Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE!

Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate.

Lekcije su vam dostupne 6 meseci.

Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu.

Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama.

Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Ja sam za vas NA JEDNOM MESTU prikupila razne cake koje olakšavaju proces rada.

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, koji ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

Znam koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE KOMPLIKOVANA PRAVITI NAKIT?

Svaka pojedinačna radnja u suštini je jednostavna. Najbitnije je da vam neko pokaže kako se šta radi i da naučene radnje što češće ponavljate. Uz vežbu, postajaćete veštiji i bićete u stanju da napravite nakit kakav poželite.

Od mene ćete naučiti različite cake koje će vam olakšati način rada. Recimo, kako da zavežete strunu, a da ne klizi? Spalićete pažljivo čvor upaljačem i eto rešenja problema!

Videćete da ima mnogo jednostavnih saveta koje vam mogu znatno olakšati proces i zato ću biti uz vas sve vreme dok učite, kao da smo zajedno na času.

GDE MOGU DA NABAVIM ALAT I MATERIJAL I KAKO DA MI NE BUDU VELIKA POČETNA ULAGANJA?

Materijal i alat su dostupni u specijalizovanim prodavnicama, ali i na mestima kao što su uobičajne radnje sa alatom. Za kupovinu alata preporučujem Woby Haus ili Uradi sam, zato što je kod njih najbolji odnos cene i kvaliteta. Što se tiče repromaterijala, najbolje je kupovati u specijalizovanim prodavnica, kojih u Beogradu ima nekoliko (Stylish, Piccolino repro…). Ono što je dobro, kod njih možete i poručiti, ukoliko ne živite u Beogradu.

Za početak preporučujem da napravite precizan spisak (imaćete na početku svake lekcije spisak neophodnog materijala) i da se držite njega da ne biste upali u zamku nepotrebnog ulaganja.

Takođe možete iskoristiti već postojeće, stare komade nakita i redizajnirati ih. U toku kursa dobijaćete detaljna objašnjenja kako od starog nakita možete da napravite nove, moderne komade.

Prvo ćete saznati koji su nam početni alati i materijali potrebni. Zatim ćete naučiti kako da pravilno koristite ove alate i osnovne komponente (otvaranje i zatvaranje alki, korišćenje iglica, perli i lanca…tako da ćete već iz prvih lekcija moći sami da napravite recimo minđuše).

KAKO IDEJU DA SPROVEDEM U DELO?

Dešavaće vam se u početku da ne znate kako da vašu zamisao sprovedete u delo, ali ne brinite za to. Od mene ćete dobijati jasne smernice koja se boja sa kojom slaže i koji su materijali zgodni za kombinovanje. Verovatno će vas ovakve nedoumice pratiti sve vreme tokom učenja, zato ću vam biti dostupna za individualne konsultacije i moći ćete da me pitate u vezi sa svim što vas “koči” u radu. Vodiću vas u pravcu kreiranja vašeg ličnog, prepoznatljivog stila.

I ne brinite, na ovom putu niste sami.

“Dizajnom se bavim od svojih dvadesetih godina. Prvo sam dizajnirala odeću, kostime za balet i pravila dekoraciju na odeći, a nakon toga sam bila potpuno posvećena kreiranjem različitih modnih detalja. S obzirom na to da volim i umem da radim različite ručne radove, sva znanja povezala sam u jednu celinu i osmislila sopstvenu brend izrade nakita pod nazivom „Koma“.

U neprekidnoj želji za nečim novim, zajedno sa drugim dizajnerkama, osnovala sam udruženje „Autorke“. Naše radove možete videti i kupiti u prostoru koji se nalazi u Čumićevom sokačetu, u Beogradu.

Uporedo sam ovim, posvetila sam se i edukaciji, kako u grupi, na radionicama, ali i mentorski, za sve one koji su imali želju da usavršavaju znanja iz dizajna i izrade nakita.

Danas sam deo podržavajućeg tima Online umetničke škole, koji se neprekidno razvija novim programima.

Od mene uskoro i kurs izrade modnih detalja.”

Vaša profesorka Marijana Kovačević ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa kursom izrade nakita: 064 350 66 10
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Utisci polaznica

Nakit koji ćete praviti na radionicama

*klikni na fotku za veći prikaz

Program kursa

1) Uvod
2) Upoznavanje sa alatom
3) Upoznavanje sa materijalom
4) Organizovanje radnog prostora
5) Osnovni potezi sa alkicama i iglicama
6) Izrada narukvice sa visuljcima od lanca
7) Izrada narukvice nizanjem perli na najlon
8) Medaljon (struna i perle)
9) Izrada narukvice od iglica pravougaonog oblika

10) Trouglići od iglica i perli
11) Ogrlica (trouglovi sa medaljonima)
12) Minđuše piramide
13) Narukvica (mreža od lanaca)
14) Ogrlica (mreža od lanaca)
15) Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima (sa više različitih traka)
16) Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima (dodavanjem niza na strunu)
17) Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima (dodavanje lanca)

18) Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima (pletenica)
19) Ogrlica od kože
20) Ogrlica od satenskih traka
21) Ogrlica pletenica
22) Ogrlica od satenskih traka sa čvorovima
23) Redizajn starog nakita
24) Analiza različitih stilova u izradi nakita

Kurs izrade nakita

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

24 video lekcije
više od 12h materijala

PDF spisak neophodnog materijala za kurs

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Kurs izrade nakita

  *6 meseci pristupa programu

  90 evra / 10.600 dinara

  24 video lekcije
  više od 12h materijala

  PDF spisak neophodnog materijala za kurs

  *broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

  *Možete da platite u dve rate

  *Za uplatu u celosti, popust je 10%

  Forma za prijavu