fbpx

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na dekupaž kursu ⬇️

 ŠTA JE ONLINE
 KURS DEKUPAŽA? 

Online kurs dekupaža je jedinstven način da uz pomoć SNIMLJENIH, VIDEO RADIONICA naučite SVIH 19 dekupaž tehnika i tako razbijete zabludu da je dekupaž samo „belo i salveta“.

Nakon kursa bićete u stanju da reciklirate stvari koje ste nekada bacali, da ukrašavate baštenske stolove, stolice, ormare i druge predmete „shabby shick“ tehnikom i stvorite atraktivno i inspirišuće okružnje u vintidž stilu.

Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali, jer ne želite da gubite vreme, već da NA JEDNOM MESTU pronađete sve tehnike, objašnjene „korak po korak“ i to ne na engleskom, ruskom, španskom ili turskom, već na maternjem jeziku.

Od nas ćete dobiti kreativan i umirujuć HOBI, ali i ZANAT U RUKAMA, ukoliko želite dodatno da zarađujete.

Omogućene su vam u toku godinu dana i individualne konsultacije sa profesorkom i zato je pri svakom upisu ograničen broj polaznika.

Možemo vam i na kućnu adresu poslati PAKET sa celokupnim alatima i materijalima – akrilne boje, lak, četkice, medijapan, glinamol, slikarsko platno i sve ostalo što je potrebno za praćenje radionica.

Pogledajte šta sve paket sadrži OVDE

Utisci polaznica

Program kursa

Ceo program kursa možete preuzeti OVDE

Kako online kurs funkcioniše?

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljene online lekcije/radionice koje ne pratite uživo, već kada želite.

Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN I POTPUNO DOMINANTAN U ODNOSU NA UČENJE UŽIVO!

Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE!

Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate. Lekcije su vam dostupne 12 meseci.

Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu.

Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama.

Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Pronaći ćete NA JEDNOM MESTU razne cake koje olakšavaju proces rada, čine ga jeftinijim i omogućavaju vam da izbegnete greške. Saznaćete sve ono do čega je došla profesorka Branka Krec za 15 godina bavljenja isključivo dekupažom.

Dobićete punooo praktičnih saveta. Saznaćete kako da vam alatkice duže traju, koje boje i lakovi su postojaniji, kako da se boje ne osuše, kako da izbegnete „zamke“ u farbarama, da prođete jeftinije i ubrzate proces rada, ali i sve ono što nikako ne biste smele da radite, ako ne želite da zabrljate.

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše kurs dekupaža. ⬇️

Utisci polaznica

Znam koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE SKUP REPROMATERIJAL?

Početna nabavka materijala za kurs je od 2.000 dinara do 2.500 dinara i u tu cenu ulaze boje, lakovi, drvofiks, kit za drvo i repromaterijal za vežbanje (pločice od medijapana).

Kada kupujete materijal za rad preporučujemo farbare, gde možete naći veća i jeftinija pakovanja od onih koja se mogu naći u radnjama specijalizovanim za dekupaž.

Na kursu ćete dobiti sva neophodna uputstva kako možete dodatno da uštedite racionalnom kupovinom, ali ono što je još specifično za dekupaž jeste i to što neke stvari imamo i u kući (staklene tegle, plastična ambalaža, kutije od cipela…).

KOLIKO MOGU DA ZARADIM OD PRODAJE PREDMETA?

Iz iskustva polaznica koje su završile kurs, jeste da je moguće od prodaje ostvariti dodatni prihod. Nekima je čak prodaja dekupaž predmeta postala osnovni izvor prihoda.

Naravno, nije dovoljno da vaši predmeti lepo izgledaju, pa čak ni to da uz to imaju i veliku upotrebnu vrednost. Potrebni su dodatni trud, znanje i veštine. U tome nam danas umnogome pomažu društvene mreže (ukoliko znamo njima da upravljamo). Osim toga, tu su uvek i lične preporuke, različiti sajmovi, prodajni štandovi, suvenirnice…

DA LI ĆU UMETI DA RENOVIRAM SVOJ STARI NAMEŠTAJ?

Sve što naučite na kursu poslužiće vam u renoviranju nameštaja i ukrašavanju cele kuće. Možemo dati novi izgled starim stolicama, ormarima, vitrinama, stolovima, korišćenjem različitih tehnika (najčešće se u tu svrhu koriste shabby shick i crackle).

Napomena: Imajte u vidu kada počnete da pratite lekcije da nije sve predmete moguće uraditi iz “cuga”, zato što je za neke potrebno sušenje od 24 sata (papir maše i kamena čipka) ili čak 7 dana (uljana, slikarska boja).

“Ja sam Branka Krec i više od 15 godina bavim se isključivo dekupažom. Oni koji me poznaju šale se sa mnom da bih mogla da otvorim Fakultet za dekupaž.

Svi moji dosadašnji đaci (više od 500 polaznika koje sam obučila na radionicama u Umetničkoj školi „Đuro Salaj“) znaju koliko nesebično delim svaku caku do koje sam došla u svom bezmalo višedecenijskom bavljenju dekupažom.

Iako je lepo raditi u grupi ljudi sličnih interesovanja, na online kursu takođe ćete naučiti svih 19 tehnika i biću vam dostupna sve vreme, što je moje veliko zadovoljstvo, jer volim da s ljudima razmenjujem iskustva i da im pružam praktične savete iz sveta dekupaža.

Pripremam vam i novi program Primenjeni dekupaž u izradi nakita. Vidimo se!”

Vaša profesorka Branka Krec ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa dekupaž kursom: 069 27 82 796
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Radovi polaznica

*klikni na fotku za veći prikaz

Da ne biste kupovali “mačku u džaku”, pogledajte kako izgleda jedna od radionica iz kursa – “Lepljenje salvete bez nabora”.      ⬇️ ⬇️ ⬇️

Dekupaž kurs

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

22 video lekcije
9h materijala
19 tehnika

PDF spisak prodavnica u kojima možete najpovoljnije kupiti materijal

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Cena online kursa dekupaža

  6 MESECI

  5.900 din

   Pristup kursu 6 meseci

   22 video lekcije

   9 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  ZAUVEK

  10.900 din

  5.900 din

  do 26. aprila

   Pristup kursu zauvek

   22 video lekcije

   9 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  12 MESECI

  8.900 din

   Pristup kursu 12 meseci

   22 video lekcije

   9 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  Cena paketa

  60 evra / 7.000 dinara

  Forma za prijavu