fbpx

U TOKU JE PROLEĆNI UPIS NA ONLINE KURS DEKUPAŽA
(od 5. do 15. aprila)

*sledeći upis je u junu*

*Od decembra 2020. do danas, više od 100 žena upisalo je kurseve Online umetničke škole.

ZAŠTO BAŠ ONLINE
KURS DEKUPAŽA?

Čini se da je u današnje vreme otežano baviti se svojim interesovanjima i učiti nove stvari. Sve je dodatno iskomplikovano trenutnom situacijom. Možda u blizini uopšte i nemate gde i od koga da naučite dekupaž tehnike.

Zato sam za vas pojednostavila proces, sve smestila na jedno mesto (SNIMLJENE ONLINE RADIONICE), sa željom da sve vreme trajanja programa budem dostupna za vas, da biste bolje savladali dekupaž tehnike i potpuno uživali tokom učenja i stvaranja.

Nakon ovog kursa bićete sposobni da reciklirate stvari koje ste nekada bacali, da sami ukrašavate svoj dom i preuređujete stari nameštaj. Dobićete u rukama ZANAT od kog ćete moći i da zarađujete, dok ćete sve vreme uživati kao da ste na art terapiji.

Ukoliko ste istraživali po internetu već vam je poznato da je potrebno dosta vremena da biste samostalno naučili sve dekupaž tehnike i da je teško “pohvatati” sve detalje. U tutorijalima na jutjubu često se preskoče važni koraci i zato vam uglavnom ne ispadne onako kako treba. Oni su besplatni i njihova osnovna namena je promocija nekoga ili nečega, a ne da vas nauče celokupnom procesu.

Osim toga, uglavnom su na engleskom, ruskom ili na nekom drugom stranom jeziku, a znamo da je mnogo lakše kada tehnike, znanja, veštine i cake učite na jeziku koji u potpunosti razumete.

Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali, jer želite da NA JEDNOM MESTU pronađete sve. I upravo to je ono što vam nudi naš program – SVE TEHNIKE, korak po korak, tako da ćete steći utisak da smo zajedno na radionicama, u ateljeu.

Na online kursu dekupaža sve vreme MOŽETE DA ME PITATE ako vam nešto nije jasno, a moći ćete i da mi šaljete slike svojih radova. U zatvorenoj facebook grupi zajedno ćemo komentarisati i razmenjivati iskustva.

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na dekupaž kursu ⬇️

Kako online kurs funkcioniše?

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljne online lekcije/radionice koje ne pratite uživo, već kada želite.

Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN I POTPUNO DOMINANTAN U ODNOSU NA UČENJE UŽIVO!

Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE!

Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate. Lekcije su vam dostupne 6 meseci.

Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu.

Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama.

Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Ja sam za vas NA JEDNOM MESTU prikupila razne cake koje olakšavaju proces rada, čine ga jeftinijim i omogućavaju vam da izbegnete greške koje sam ja pravila. Saznaćete sve ono do čega sam došla za 15 godina bavljenja isključivo dekupažom.

Dobićete punooo praktičnih saveta. Saznaćete kako da vam alatkice duže traju, koje boje i lakovi su postojaniji, kako da se boje ne osuše, kako da izbegnete „zamke“ u farbarama, da prođete jeftinije i ubrzate proces rada, ali i sve ono što nikako ne biste smele da radite, ako ne želite da zabrljate.

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše kurs dekupaža. ⬇️

Znam koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE SKUP REPROMATERIJAL?

To je jedna od zabluda koja možda može da odbije nekoga od učenja dekupaža. Zapravo, poenta je da se potrudimo da budemo što ekonomičniji i da potrošimo manje novca, a da rezultat bude isti.

Početna nabavka materijala za kurs je od 2.000 dinara do 2.500 dinara i u tu cenu ulaze boje, lakovi, drvofiks, kit za drvo i repromaterijal za vežbanje (pločice od medijapana).

Kada kupujete materijal za rad preporučujemo farbare, gde možete naći veća i jeftinija pakovanja od onih koja se mogu naći u radnjama specijalizovanim za dekupaž.

Na kursu ćete dobiti sva neophodna uputstva kako možete dodatno da uštedite racionalnom kupovinom, ali ono što je još specifično za dekupaž jeste i to što neke stvari imamo i u kući.

Repromaterijal koji koristimo za vežbanje, ali od koga se mogu napraviti i predmeti sa upotrebnom vrednošći jesu i staklene tegle, plastična ambalaža, kutije od cipela i druge stvari koje smo ranije bacali.

KOLIKO MOGU DA ZARADIM OD PRODAJE PREDMETA?

Svaka prodaja zavisi od umešnosti, ali moje saznanje, iz iskustva polaznica koje su završile kurs, jeste da je moguće od prodaje ostvariti dodatni prihod. Nekima je čak prodaja dekupaž predmeta postala osnovni izvor prihoda.

Naravno, nije dovoljno da vaši predmeti lepo izgledaju, pa čak ni to da uz to imaju i veliku upotrebnu vrednost. Potrebni su dodatni trud, znanje i veštine. U tome nam danas umnogome pomažu društvene mreže (ukoliko znamo njima da upravljamo). Osim toga, tu su uvek i lične preporuke, različiti sajmovi, prodajni štandovi, suvenirnice…

DA LI ĆU UMETI DA RENOVIRAM SVOJ STARI NAMEŠTAJ?

Naravno, sve što naučite na kursu poslužiće vam u renoviranju nameštaja i ukrašavanju cele kuće. Možemo dati novi izgled starim stolicama, ormarima, vitrinama, stolovima, korišćenjem različitih tehnika (najčešće se u tu svrhu koriste shabby shick i crackle).

Napomena: Imajte u vidu kada počnete da pratite lekcije da nije sve predmete moguće uraditi iz “cuga”, zato što je za neke potrebno sušenje od 24 sata (papir maše i kamena čipka) ili čak 7 dana (uljana, slikarska boja).

“Ja sam Branka Krec i više od 15 godina bavim se isključivo dekupažom. Oni koji me poznaju šale se sa mnom da bih mogla da otvorim Fakultet za dekupaž.

Svi moji dosadašnji đaci (više od 500 polaznika koje sam obučila na radionicama u Umetničkoj školi „Đuro Salaj“) znaju koliko nesebično delim svaku caku do koje sam došla u svom bezmalo višedecenijskom bavljenju dekupažom.

Iako je lepo raditi u grupi ljudi sličnih interesovanja, na online kursu takođe ćete naučiti svih 19 tehnika i biću vam dostupna sve vreme, što je moje veliko zadovoljstvo, jer volim da s ljudima razmenjujem iskustva i da im pružam praktične savete iz sveta dekupaža.

Pripremam vam i novi program Primenjeni dekupaž u izradi nakita. Vidimo se!”

Vaša profesorka Branka Krec ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa dekupaž kursom: 069 27 82 796
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Utisci polaznica

Radovi polaznika

*klikni na fotku za veći prikaz

Program kursa

PRVI MODUL
Salveta tehnika – sam početak
Rad na kontrasnoj podlozi
Lepljenje salveta bez nabora
Kako sa pirinčanim i dekupaž papirom

DRUGI MODUL
Transfer
Modelirajuća pasta
Rad sa šablonima
Kamena čipka

TREĆI MODUL
Papir – maše
Shabby chic – efekat ispuclosti
3D tehnika

ČETVRTI MODUL
Zaleđeno staklo
Imitacija raznih tekstura

PETI MODUL
Crakle – efekat ispucalosti
Mozaik
Crakle – „obrnuti“

ŠESTI MODUL
Dvokomponentni crakle
Pittoriko tehnika na staklu
Pittoriko tehnika na platnu

+ UVOD, ANALIZA PREDMETA RANIJIH POLAZNICA I LEKCIJA O NABAVCI MATERIJALA

1) PRVI MODUL
Salveta tehnika – sam početak
Rad na kontrasnoj podlozi
Lepljenje salveta bez nabora
Kako sa pirinčanim i dekupaž papirom

3) TREĆI MODUL
Papir – maše
Shabby chic – efekat ispuclosti
3D tehnika

5) PETI MODUL
Crakle – efekat ispucalosti
Mozaik
Crakle – „obrnuti“

2) DRUGI MODUL
Transfer
Modelirajuća pasta
Rad sa šablonima
Kamena čipka

4) ČETVRTI MODUL
Zaleđeno staklo
Imitacija raznih tekstura

6) ŠESTI MODUL
Dvokomponentni crakle
Pittoriko tehnika na staklu
Pittoriko tehnika na platnu

+UVOD, ANALIZA PREDMETA RANIJIH POLAZNICA I LEKCIJA O NABAVCI MATERIJALA

Dekupaž kurs

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

22 video lekcije
9h materijala
19 tehnika

PDF spisak prodavnica u kojima možete najpovoljnije kupiti materijal

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Dekupaž kurs

  *6 meseci pristupa programu

  90 evra / 10.600 dinara

  22 video lekcije
  9h materijala
  19 tehnika

  PDF spisak prodavnica u kojima možete najpovoljnije kupiti materijal

  *broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

  *Možete da platite u dve rate

  *Za uplatu u celosti, popust je 10%

  Forma za prijavu