fbpx

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na kursu izrade nakita ⬇️

ŠTA JE ONLINE KURS IZRADE NAKITA?

Online kurs nakita je jedinstven način da uz pomoć SNIMLJENIH, VIDEO RADIONICA naučite kako da samostalno napravite atraktivnu kolekciju, koja se uklapa uz vaš stil i kako da redizajnirate stari nakit.

Uz pomoć 24 radionice (više od 12 sati video materijala) krećete od jednostavnih poteza, ka komplikovanijim, uključujući različite komponente, materijale (metalni elementi, perle, staklo, keramika, traka, koža, tekstil, lanci, trakice…) i tehnike, koje ćete na kraju povezati u jednu celinu.

Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali, jer ne želite da gubite vreme, već da NA JEDNOM MESTU pronađete sve tehnike, objašnjene „korak po korak“ i to ne na engleskom, ruskom španskom ili turskom, već na maternjem jeziku. Od nas ćete, pre svega, dobiti jedan moderan i inspirativan HOBI, ali i ZANAT U RUKAMA, ukoliko želite dodatno da zarađujete.

Prisup radionicama važi godinu dana i za to vreme su vam omogućene i individualne konsultacije sa profesorkom Marijanom Kovačević.

Utisci polaznica

Program kursa

Ceo program kursa možete preuzeti OVDE.

Kako online kurs funkcioniše?

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljne online lekcije/radionice koje ne
pratite uživo, već kada želite.

Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN I POTPUNO DOMINANTAN U ODNOSU NA UČENJE UŽIVO!

Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE!

Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate. 

Lekcije su vam dostupne 12 meseci.

Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu.

Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama.

Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Prateći redom lekcije naučićete kako da izbegnete uobičajne greške i saznaćete na jednom mestu sve ono do čega sam došla tokom nekoliko decenija heklanja (naučila sam da heklam od svoje bake, još kao devojčica).

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, koji ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše kurs heklanja. ⬇️

Utisci polaznica

Znamo koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE KOMPLIKOVANO PRAVITI NAKIT?

Svaka pojedinačna radnja u suštini je jednostavna. Najbitnije je da vam neko pokaže kako se šta radi i da naučene radnje što češće ponavljate. Uz vežbu, postajaćete veštiji i bićete u stanju da napravite nakit kakav želite.

Na kursu ćete naučiti različite cake koje će vam olakšati rad. Recimo, kako da zavežete strunu, a da ne klizi? Spalićete pažljivo čvor upaljačem i eto rešenja. Videćete da ima mnogo jednostavnih saveta koji vam mogu olakšati proces i zato će profesorka biti uz vas sve vreme dok učite, kao da ste zajedno na času.

GDE MOGU DA NABAVIM ALAT I MATERIJAL I KAKO DA MI NE BUDU VELIKA POČETNA ULAGANJA?

Materijal i alat su dostupni u specijalizovanim prodavnicama, ali i na mestima kao što su uobičajne radnje sa alatom. Za kupovinu alata preporučujem Woby Haus ili Uradi sam, zato što je kod njih najbolji odnos cene i kvaliteta. Što se tiče repromaterijala, najbolje je kupovati u specijalizovanim prodavnica, kojih u Beogradu ima nekoliko (Stylish, Piccolino repro…). Ono što je dobro, kod njih možete i poručiti, ukoliko ne živite u Beogradu.

Za početak preporučujem da napravite precizan spisak (imaćete na početku svake lekcije spisak neophodnog materijala) i da se držite njega da ne biste upali u zamku nepotrebnog ulaganja. Takođe možete iskoristiti već postojeće, stare komade nakita i redizajnirati ih.

U toku kursa dobijaćete detaljna objašnjenja kako od starog nakita možete da napravite nove, moderne komade.

“Dizajnom se bavim od svojih dvadesetih godina. Prvo sam dizajnirala odeću, kostime za balet i pravila dekoraciju na odeći, a nakon toga sam bila potpuno posvećena kreiranjem različitih modnih detalja. S obzirom na to da volim i umem da radim različite ručne radove, sva znanja povezala sam u jednu celinu i osmislila sopstvenu brend izrade nakita pod nazivom „Koma“.

U neprekidnoj želji za nečim novim, zajedno sa drugim dizajnerkama, osnovala sam udruženje „Autorke“. Naše radove možete videti i kupiti u prostoru koji se nalazi u Čumićevom sokačetu, u Beogradu.

Uporedo sam ovim, posvetila sam se i edukaciji, kako u grupi, na radionicama, ali i mentorski, za sve one koji su imali želju da usavršavaju znanja iz dizajna i izrade nakita.

Danas sam deo podržavajućeg tima Online umetničke škole, koji se neprekidno razvija novim programima.

Od mene uskoro i kurs izrade modnih detalja.”

Vaša profesorka Marijana Kovačević ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa kursom izrade nakita: 064 350 66 10
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Nakit koji ćete praviti na radionicama

*klikni na fotku za veći prikaz

Kurs izrade nakita

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

24 video lekcije
više od 12h materijala

PDF spisak neophodnog materijala za kurs

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Da ne biste kupovali “mačku u džaku”, pogledajte kako izgleda jedna od radionica iz kursa – “Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima”. ⬇️ ⬇️ ⬇️

  Kurs izrade nakita

  90 evra / 10.600 dinara

  24 video lekcije
  više od 12h materijala

  PDF spisak neophodnog materijala za kurs

  *12 meseci pristupa programu

  Forma za prijavu