fbpx

⬇️ Pogledaj šta možeš da naučiš na kursu izrade nakita ⬇️

Da li si nekada razmišljala o tome da praviš sopstveni nakit, u bojama i kombinacijama, koje se u potpunosti uklapaju u tvoj stil, da nosiš unikatne komade koje nemaš gde da kupiš?

Da li bi volela da nakit koji sama napraviš poklanjaš prijateljicama, mamama, rođakama?

Da li ti je palo na pamet da bi mogla i da ga prodaješ i da od hobija napraviš dodatni izvor prihoda?

Polaznice ONLINE KURSA IZRADE NAKITA uspele su u tome. Ostvarile su sebi želju.

Pogledaj njihove radove u galeriji i vidi šta i ti možeš da naučiš da praviš!

Galerija radova polaznica

*klikni na fotku za veći prikaz

Bez obzira da li si početnica ili si već nešto pravila, uz pomoć snimljenih radionica naučićeš sve od prvog koraka: kako se koristi alat, o elementima za izradu nakita, razne cake i olakšice, o čemu treba da vodiš računa pri kupovini, kako da redizajniraš stari nakit.

Učićeš da praviš nakit od jedostavnijih poteza ka komplikovanijim, uključujući različite komponente: metalne elemente, perle, staklo, keramiku, trake, kožu, tekstil, lance, trakice…

Naš kurs nisu YouTube tutorijali, nema nedoumica i preskakanja važnih koraka.

Zato je ovo baš za tebe ako si mnogo zauzeta i ne želiš da gubiš vreme tragajući po tutorijalima, od kojih je većina na engleskom, ruskom, španskom jeziku i zgodno ti je da učiš od kuće, iz parka, sa plaže, odakle god, bilo sa telefona, tableta ili računara.

Na jeziku koji poznaješ, imaš na raspolaganju GODINU DANA 24 video radionice/više od 12 sati materijala i imaš koga da pitaš, ako ti nešto nije jasno.

Naučićeš da praviš narkvice sa visiljcima od lanaca, ogrlice sa medaljonima, narukvice od lanaca, ogrlice od kože, od satenskih traka, narukvice sa pljosnatim stoperima, minđuše i još mnogo toga.

Od nas možeš da poručiš i PAKET sa alatima i materijalima neophodnim za praćenje celokupnog kursa (klešta, sečice, stoperi, lanci, trake, perle, kopče, trake, kožice…)

OVDE pogledaj šta sve paket sadrži.

Naše polaznice su zauzete žene, koje uglavnom rade zahtevne i stresne poslove, ali i trudnice, mame koje uče da prave nakit dok deca spavaju ili uključuju i decu u kreativni proces stvaranja.

Pogledajte neke od njihovih utisaka

Utisci polaznica

Program kursa

Ceo program kursa možete preuzeti OVDE

Kako online kurs funkcioniše?

Ceo proces online edukacije je veoma JEDNOSTAVAN. Bukvalno ukucaš personalizovane šifre i tu si, možeš da gledaš kada želiš, iznova i iznova.

I nema nikakvog uživo uključenja, određenog vremena, jer ovo nisu zoom, skype, sve ono što ti se pomalo već i smučilo u prethodnom periodu.

Ovaj način učenja bi trebalo da te rastereti, da ti bude prilika da sama kreiraš vreme, da praviš nakit onda kada si najraspoloženija za to.

Pogledaj 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše platforma

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše platforma. ⬇️

Utisci polaznica

Znamo koje su ti najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE KOMPLIKOVANO PRAVITI NAKIT?

Svaka pojedinačna radnja u suštini je jednostavna. Najbitnije je da ti neko pokaže kako se šta radi i da naučene radnje što češće ponavljaš. Uz vežbu, postajaćete veštija i bićeš u stanju da napraviš nakit kakav želiš.

Na kursu ćeš naučiti različite cake koje će ti olakšati rad. Recimo, kako da zavežeš strunu, a da ne klizi? Spalićeš pažljivo čvor upaljačem i eto rešenja. Videćeš da ima mnogo jednostavnih saveta koji ti mogu olakšati proces pravljenja nakita i učiniti ga još zanimljivijim.

GDE MOGU DA NABAVIM ALAT I MATERIJAL I KAKO DA MI NE BUDU VELIKA POČETNA ULAGANJA?

Materijal i alat dostupni su u specijalizovanim prodavnicama, ali i na mestima kao što su uobičajne radnje sa alatom. Za kupovinu alata preporučujemo Woby Haus ili Uradi sam, zato što je kod njih najbolji odnos cene i kvaliteta. Što se tiče repromaterijala, najbolje je kupovati u specijalizovanim prodavnicama, kojih u Beogradu ima nekoliko (Stylish, Piccolino repro…). Ono što je dobro, kod njih možeš i poručiti, ukoliko ne živiš u Beogradu.

Za početak preporučujemo da napraviš precizan spisak i da se držiš njega da ne bi upala u zamku nepotrebnog ulaganja. Takođe, možeš iskoristiti već postojeće, stare komade nakita i redizajnirati ih.

U toku kursa dobićeš detaljna objašnjenja kako od starog nakita možeš napravite nove, moderne komade.

“Dizajnom se bavim od svojih dvadesetih godina. Prvo sam dizajnirala odeću, kostime za balet i pravila dekoraciju na odeći, a nakon toga sam bila potpuno posvećena kreiranjem različitih modnih detalja. S obzirom na to da volim i umem da radim različite ručne radove, sva znanja povezala sam u jednu celinu i osmislila sopstvenu brend izrade nakita pod nazivom „Koma“.

U neprekidnoj želji za nečim novim, zajedno sa drugim dizajnerkama, osnovala sam udruženje „Autorke“. Naše radove možete videti i kupiti u prostoru koji se nalazi u Čumićevom sokačetu, u Beogradu.

Uporedo sam ovim, posvetila sam se i edukaciji, kako u grupi, na radionicama, ali i mentorski, za sve one koji su imali želju da usavršavaju znanja iz dizajna i izrade nakita.

Danas sam deo podržavajućeg tima Online umetničke škole, koji se neprekidno razvija novim programima.

Od mene uskoro i kurs izrade modnih detalja.”

Vaša profesorka Marijana Kovačević ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa kursom izrade nakita: 064 350 66 10
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Još fotki koje ćeš naučiti da praviš

*klikni na fotku za veći prikaz

Kurs izrade nakita

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

24 video lekcije
više od 12h materijala

PDF spisak neophodnog materijala za kurs

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Da ne biste kupovali “mačku u džaku”, pogledajte kako izgleda jedna od radionica iz kursa – “Izrada narukvice sa pljosnatim stoperima”. ⬇️ ⬇️ ⬇️

  Cena online kursa izrade nakita

  6 MESECI

  5.900 din

   Pristup kursu 6 meseci

   24 video lekcije

    Više od 12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  ZAUVEK

  11.900 din

  7.900 din

  do 26. aprila

   Pristup kursu zauvek

   24 video lekcije

   Više od 12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  12 MESECI

  8.900 din

   Pristup kursu 12 meseci

   24 video lekcije

   Više od 12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  Cena paketa

  60 evra / 7.000 dinara

  Forma za prijavu