fbpx

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na online kursu heklanja za početnike⬇️

ŠTA JE ONLINE
KURS HEKLANJA?

Online kurs heklanja je jedinstven način da uz pomoć SNIMLJENIH, VIDEO RADIONICA naučite da heklate od početne očice, preko stubića, kvadrata do heklanja gotovih predmeta (novogodišnjih ukrasa, uskršnjeg zeke, ceger torbi, traka za kosu, kapa, šala, kupaćeg kostima…).

Nakon kursa bićete u stanju da čitate šeme, pa ćete znati da heklate čak i ono što niste učile na radionicama.

U tutorijalima na jutjubu često se preskoče važni koraci i zato nekada ne možete da savladate pojedine tehnike, nije vam jasno kroz koju omču treba da provučete konac i šta dolazi posle čega.

Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali i ne želite da gubite vreme, već da „korak po korak“, NA JEDNOM MESTU pronađete sve i to ne na engleskom, ruskom, španskom ili turskom, već na maternjem jeziku.

Od nas ćete dobiti kreativan i umirujuć HOBI, ali i ZANAT U RUKAMA, ukoliko želite dodatno da zarađujete.

Omogućene su vam i individualne konsultacije sa profesorkom svih 12 meseci koliko imate pristup kursu, uz vaše personalizovane šifre.

Možemo vam i na kućnu adresu poslati PAKET koji sadrži heklice, pomoćne igle, vunice i konce – sve što je potrebno za praćenje radionica.

Preuzmi OVDE šta sve paket sadrži.

Utisci polaznica

Program kursa

Ceo program kursa možete preuzeti OVDE

KAKO ONLINE KURS FUNKCIONIŠE?

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljne online lekcije/radionice koje ne pratite uživo, već kada želite.

Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN I POTPUNO DOMINANTAN U ODNOSU NA UČENJE UŽIVO! Jednostavno na sajtu ukucate šifre koje ste dobili prilikom prijave i odmah kreće prvi online čas i naš put zajedničkog učenja i stvaranja.

Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE!

Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate.

Lekcije su vam dostupne 12 meseci.

Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu.

Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama.

Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Prateći redom lekcije naučićete kako da izbegnete uobičajne greške i saznaćete na jednom mestu sve ono do čega sam došla tokom nekoliko decenija heklanja (naučila sam da heklam od svoje bake, još kao devojčica).

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, koji ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše kurs heklanja. ⬇️

Znamo koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

DA LI JE HEKLANJE SKUP HOBI?

Čime god da se bavite, potrebno je da uložite određena novčana sredstva. Naše pozamenterije su iz godine u godinu sve bolje snabdevene kako materijalom, tako i alatkama za rad. Cene su pristupačne.

Ukoliko se snalazite, možete lako i brzo nabavljati materijal i alat iz celog sveta. Igle za heklanje je, na primer, najjeftinije nabaviti preko AliExpresa.

DA LI HEKLANJE ZAHTEVA DOSTA VREMENA?

Ponekad čujem rečenicu “nemam vremena za heklanje”, ali ono što je lepo u vezi sa ovom umirujućom aktivnošću – možete heklati gde god da se nalazite (u kafiću, parku, dok se vozite…).

Ako niste znali, heklanje je u proseku čak tri puta brže od pletenja!

DA LI JE KOMPLIKOVANO HEKLATI “PO ŠEMI”?

Šeme su sačinjene od određenih znakova. Svaki znak ima svoje značenje. Kada ih jednom upamtite (ili imate šemu pred sobom), nećete imati problema. To vam je kao kada naučite slova da biste pročitali knjigu. Tako da nema potrebe da se plašite šeme.

“Ručnim radovima se bavim od detinjstva. 

Baka me je naučila da pletem i heklam i za mene je to bila ljubav na prvi dodir.

I dalje s velikom ljubavlju radim ručne radove i imam svoju firmu Pletenje, a pod tim imenom me možete pronaći i na facebooku, dok me na instagramu možete naći kao pletenjedusica.

Godinama sprovodim i edukacije. Ranije su to bile uživo radionice, a danas je to pre svega kroz online školu, na prilagođen način, dostupan i ljudima koji nisu iz Beograda. U pripremi je i online kurs pletenja.”

Vaša profesorka Dušica Stojilković ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa kursom heklanja: 064 61 522 96
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Utisci polaznica

Heklane stvari koje ćete učiti na samom kursu i moći da napravite kada prođete kroz sve radionice

*klikni na fotku za veći prikaz

Kurs heklanja

*6 meseci pristupa programu

90 evra / 10.600 dinara

65 evra / 7.600 dinara
*akcija traje od 06. do 08. marta

34 video lekcije
11 i po h materijala

Šeme za heklanje u PDF-u

*broj mesta je ograničen da bi profesorka mogla sa svima da obavi individualne konsultacije

*Za socijalne/medicinske radnike; zaposlene u školama i vrtićima cena je 50 evra/5.900 dinara

Forma za prijavu

  Da ne biste kupovali “mačku u džaku”, pogledajte kako izgleda jedna od radionica iz kursa – “Heklanje trake za kosu”. ⬇️ ⬇️ ⬇️

  Cena online kursa heklanja

  6 MESECI

  6.500 din

   Pristup kursu 6 meseci

   34 video lekcije

   12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  ZAUVEK

  12.900 din

   Pristup kursu zauvek

   34 video lekcije

   12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  12 MESECI

  9.900 din

   Pristup kursu 12 meseci

   34 video lekcije

   12 sati materijala

   Besplatne konsultacije

  Cena paketa sa svim alatima i materijalima

  60 evra / 7.000 dinara

  Forma za prijavu