fbpx

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na kursu pletenja ⬇️

ŠTA JE ONLINE
KURS PLETENJA?

Online kurs pletenja je jedinstven način da uz pomoć SNIMLJENIH, VIDEO RADIONICA naučite da pletete prvo sve vrste bodova (mahovina, žersej, rebrasti, pirinčani, patent, šupljikavi…), pletenice, rupe za dugmiće, da pravilno radite ivice rada, a zatim i da pletete gotove predmete poput trake za kosu, kape, rukavica, čarapa, majice i džempera.

U tutorijalima na jutjubu često se preskoče važni koraci, a snimci su najčešće na ruskom, engleskom i turskom jeziku.

Kurs je za vas kojima nisu dovoljni tutorijali, jer ne želite da gubite vreme, već da „korak po korak“, NA JEDNOM MESTU pronađete sve na maternjem jeziku, lepo pokazano i uz detaljna objašnjenja profesorke dok radi.

Dobićete za sebe kreativan i koristan HOBI, jednu vrstu antistres terapije, ali i ZANAT U RUKAMA, ukoliko želite dodatno da zarađujete.

Omogućene su vam i individualne konsultacije sa profesorkom svih 12 meseci koliko imate pristup kursu, uz vaše personalizovane šifre.

Možemo vam i na kućnu adresu poslati PAKET pun vunica, igala i pomoćnog materijala – sve što je potrebno za praćenje radionica.

Pogledajte OVDE šta paket sadrži.

Utisci polaznica

Program kursa

Ceo program kursa možete preuzeti OVDE

KAKO ONLINE KURS FUNKCIONIŠE

Većina vas kad pomisli na online, pomisli na Zoom, Skype (uživo se uključujete, u određeno vreme)… Ovo nije to, ovo su snimljne online lekcije/radionice koje ne pratite uživo, već kada želite. Pre svega treba da znate da je CEO PROCES ONLINE EDUKACIJE VEOMA JEDNOSTAVAN i potpuno dominantan u odnosu na učenje uživo!

Jednostavno na sajtu ukucate šifre koje ste dobili prilikom prijave i odmah kreće prvi online čas i naš put zajedničkog učenja i stvaranja. Snimljene radionice su ono što ne možete dobiti ni od jedne druge edukacije zato što uvek možete DA ZAUSTAVITE, DA VRATITE 15 SEKUNDI, DA GLEDATE IZNOVA I IZNOVA I DA ZAPISUJETE! Na vama je da stvorite radnu atmosferu u svom domu ili na drugom mestu odakle planirate da pratite radionice, da pripremite materijal, uključite lekcije i počnete da učite i stvarate.

Lekcije su vam dostupne od 12 meseci. Tokom tog perioda, možete NEBROJENO PUTA da se vraćate na stvari koje vam nisu jasne, a pritom NE MORATE DA LUTATE po internetu. Ono što vi zapravo kupujete od nas nije samo znanje, jer ako se baš potrudite dosta toga možete da pronađete besplatno na blogovima, Youtube-u, na facebook grupama. Kupovinom kursa vi zapravo KUPUJETE VREME.

Prateći redom lekcije naučićete kako da izbegnete uobičajne greške i saznaćete na jednom mestu sve ono do čega sam došla tokom nekoliko decenija heklanja (naučila sam da heklam od svoje bake, još kao devojčica).

Kurs je namenjen vama koji pratite svoj maleni, ali značajan osećaj u stomaku, koji ne odustajete od sebe i svojih interesovanja, a na kurs ne gledate kao na trošak, već kao na ulaganje u sebe.

⬇️ Pogledajte 1 minut videa koji pokazuje koliko jednostavno funkcioniše platforma. ⬇️

Znamo koje su vaše najčešće nedoumice i hajde da ih rešimo:

  1. Da li pletenja zahteva dosta vremena?

Pletenje je tehnika ručnog rada kojom se možete baviti onoliko koliko imate vremena, što znači da možete uzeti igle u ruke na 15 minuta ili na 5 sati i to zavisi od vaših potreba u tom trenutku.

  1. Kako savladati šeme za pletenje?

Da biste naučili da pletete po šemi, morate da znate šta koji simbol znači. Gledajte na to kao na čitanje knjiga. Kada naučite slova, čitate bez problema. Međutim, pletenje je rukotvorina sa kojom možete toliko toga da napravite i poznavanjem samo dva boda – pravo i obrnuto (klot i frket).

  1. Da li je pletenje skup hobi?

Da biste se bavili pletenjem, trebaju vam igle (cene se kreću od 150, 200 dinara, pa do 2.500, 3.000 dinara) i vunica (u zavisnosti od proizvođača, cene se kreću od 800 – 1.000 dinara po kilogramu, pa i do 12.000 – 15.000 dinara po kilogramu).

Cene koje vidite važe za pozamanterije u Srbiji i na vama je da odredite koliko novca želite da izdvajate.

Dok vežbate, možete kupovati jeftiniju vunicu, a kasnije možete koristiti i vunice od kvalitetnijih, prirodnih materijala (vuna, kašmir, lan, moher).

  1. Kako ova aktivnost utiče na zdravlje?

Istraživanja su pokazala da je pletenje jedna od aktivnosti koja veoma umirujuće deluje na nervni sistem, smanjuje nivo stresa i predstavlja neku vrstu meditacije (naravno, ako spadate među ljude koji vole da pletu 😊)

Pronađite vreme za sebe i resetujte se od svakodnevnih obaveza, dok istovremeno stvarate nešto lepo i vredno.

“Ručnim radovima se bavim od detinjstva. 

Baka me je naučila da pletem i heklam i za mene je to bila ljubav na prvi dodir.

I dalje s velikom ljubavlju radim ručne radove i imam svoju firmu Pletenje, a pod tim imenom me možete pronaći i na facebooku, dok me na instagramu možete naći kao pletenjedusica.

Godinama sprovodim i edukacije. Ranije su to bile uživo radionice, a danas je to pre svega kroz online školu, na prilagođen način, dostupan i ljudima koji nisu iz Beograda.”

Vaša profesorka Dušica Stojilković ♥
Kontakt za sve detalje u vezi sa kursom pletenja: 064 61 522 96
najbolje je zvati u periodu od 12h do 19h

Pletene stvari koje ćete učiti na samom kursu i moći da napravite kada prođete kroz sve radionice

*klikni na fotku za veći prikaz

Da ne biste kupovali “mačku u džaku”, pogledajte kako izgleda jedna od radionica iz kursa – “Traka za kosu (mahovina bod)”. ⬇️ ⬇️ ⬇️

Cena online kursa pletenja

6 MESECI

8.900 din

 Pristup kursu 6 meseci

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

ZAUVEK

15.600 din

 Pristup kursu zauvek

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

12 MESECI

13.600 din

 Pristup kursu 12 meseci

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

6 MESECI

8.900 din

 Pristup kursu 6 meseci

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

ZAUVEK

15.600

Do 22. februara

13.600 din

 Pristup kursu zauvek

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

12 MESECI

13.600 din

 Pristup kursu 12 meseci

 12 video lekcija

 9 sati materijala

 Besplatne konsultacije

Cena paketa sa svim alatima i materijalima

76 evra / 9.000 dinara

Forma za prijavu