fbpx

KURS PREUREĐENJA NAMEŠTAJA

korišćenjem dekupaž tehnika

KURS PREUREĐENJA NAMEŠTAJA

KURS PREUREĐENJA NAMEŠTAJA

Iako planiramo da snimimo celokupan kurs – šmirglanja, farbanja, tehnike preuređenja starog nameštaja, na zadovoljstvo mnogih radionice sprovodimo i UŽIVO, u našem ateljeu u Sarajevskoj ulici, u Beogradu.

Na 8 radionica, naučićeš primenu tehnika: kamena čipka, papir maše, shabby chick, crackle, mozaik, rad sa šablonima, bojenje i patiniranje i to kroz rad na podlogama poput furnira, ultrapasta, punog drveta, , kao i na maketama nameštaja.

⬇️ POGLEDAJ DELIĆ ATMOSFERE SA RADIONICA ⬇️

Možeš da naučiš krakl tehniku ili šabi šik gledajući tutorijale na jutjubu, ali kod nas ćeš naučiti kako da radiš na različitim podlogama sa kojima možeš da se sretneš, kako da ih pripremiš za rad, kojim farbama da ih farbaš, o osobinama različitih boja, njihovom kvalitetu, cenama, gde možeš da ih nabaviš.

Akcenat je na mnogo praktičnog rada i na tome da ti, kada završiš kurs, ništa ne ostane nejasno, da podelimo sve cake, olakšice u radu, prečice, „male tajne velikih majstora“.

Radionice vodi Branka Krec, koja je prenela znanja iz dekupaža, primenjenog dekupaža i preuređenja nameštaja na više od 500 žena, za dvadesetak godina koliko se bavi isključivo ovim tehnikama, ličnim usavršavanjem i edukacijom drugih.

Zato je čest komentar naših polaznica da je Branka „iskusna učiteljica“, „predusretljiva“, „nesebična“ i da „jako lepo ume da objasni i prenese znanje“.

FOTKE SA RADIONICA

*klikni na fotku za veći prikaz

FOTKE SA RADIONICA

*klikni na fotku za veći prikaz

Program nadaleko prevazilazi tutorijale na stranim jezicima, jer radimo sa materijalima koji su dostupni na našem tržištu i ukazujemo ti na najoptimalnija rešenja, čime ti štedimo i vreme i novac.

Naravno da je sjajna i atmosfera na časovima, jer svaki polaznik dobija znanje po koje je došao, nove tehnike i veštine snalaženja sa predmetima koje želi da preuredi, dobija inspiraciju i ideje.

Svi koji su prošli KURS PREUREĐENJA NAMEŠTAJA DEKUPAŽ TEHNIKAMA uskoro će moći sa nama da praktična znanja nadograđuju u stolarskoj radionici i tako postanu pravi velemajstori ovog zanata.

Utisci polaznica

Radionice su dva puta nedeljno, po dva sata. Možete odabrati jednu od grupa radnim danima od 17:30h ili vikend grupu.

Sve alatkice, materijali, podloge, makete, boje, lakovi i sve što ti treba uključeno je u cenu.

Cena kursa preuređenja nameštaja

75 evra / 8.900 dinara

* možeš platiti u dve rate

Forma za prijavu