fbpx

⬇️ Pogledajte šta vas čeka na naprednom kursu heklanja ⬇️

Za sve vas koje ste prošle naš osnovni kurs heklanja, ali i za vas koje ste učile da heklate od mama, baka, sa tutorijala, samostalno i uspele da naučite osnove, predstavljamo NAPREDNI KURS HEKLANJA.

Ukoliko želite da saznate kako uopšte funkcioniše online sticanje umetničkih veština/hobija klik na link https://onlineumetnickaskola.com/ i videćete koje su prednosti učenja putem snimljenih radionica i koliko jednostavno sve funkcioniše.

Uz personalizovanu šifru, možete učiti sa bilo kog mesta, sa telefona ili sa računara, vraćati se koliko god želite na stvari koje vam nisu jasne, bez potrebe da lutate po internetu i gubite vreme.

Na ovom programu je još veći akcenat na gotovim predmetima, jer pretpostavljamo da ste već savladale početne očice, stubiće, kvadrate i da jedva čekate da naučite da pravite bebi patofnice, džemperić za psa, korpu, privezak, modernu torbu, šešir, maramu i još mnogo toga.

PROGRAM KURSA možete preuzeti OVDE

Ukoliko neke stvari iz programa umete da heklate bez greške, od nas možete poručiti pojedinačnu radionicu koju želite, ali i mali paketić sa heklicom i vunicom, koja vam je potrebna.

Ako su vam zanimljive sve radionice, možete poručiti od nas i paket sa svim heklicama, vunicama i koncima, koji šaljemo na kućnu adresu.

Pogledajte šta sve PAKET sadrži OVDE

Poenta hobija je da uživate u njemu i zato smo se potrudile da vam olakšamo. Osim paketa, za vreme trajanja kursa, obezbeđene su i individualne konsultacije sa profesorkom, kao i komunikacija u zatvorenoj viber grupi.

Utisci polaznica

STVARI KOJE ĆETE NAUČITI DA HEKLATE

*klikni na fotku za veći prikaz

Cena naprednog kursa heklanja

135 evra / 15.600 dinara

 

24 radionice

15 sati materijala

Šeme za heklanje u PDF-u

*12 meseci pristupa programu

* Cena pojedinačne radionice 2.000 dinara

Cena velikog paketa

110 evra / 13.000 dinara

* Cene malih paketa kreću se od 2.000 dinara do 3.000 dinara, u zavisnosti od radionice

Forma za prijavu